Bekijk de video van Berber
Alternative Text

Ik ben mijn loopbaan gestart als ambulant hulpverlener en maatschappelijk werker. Vervolgens heb ik een aantal jaren in de jeugdzorg gewerkt. Naast het uitvoerend werk heb ik ook ervaring opgedaan in methodiekontwikkeling en het begeleiden van collega’s bij een implementatietraject.

Door de verscheidenheid aan werkzaamheden, heb ik een allround basis waarvan ik profiteer in mijn huidige baan bij Buro Noorderlingen.

Uit ervaring weet ik wat het is om te werken met deadlines, hoge caseloads en om werkdruk te ervaren. In deze periode heb ik zelf gebruik gemaakt van loopbaancoaching. Dit heeft mij in beweging gezet om andere keuzes te maken in mijn werk en leven. 

Bij Buro Noorderlingen komen voor mij “de sporen samen”. Werken vanuit het oprecht verbinden van mensen en organisatie, mensen in hun kracht zetten d.m.v. communicatie en partnerschap, dat is wat mij aanspreekt.

De kracht om in beweging te komen zit in mensen zelf. Ik geniet ervan om vanuit mijn rol als coach mensen te ondersteunen bij dit proces.

Specialisme: (loopbaan)coaching, bedrijfsmaatschappelijk werk, begeleiden en adviseren bij  implementatietrajecten.

Ga naar het Linkedin profiel van Berber

Bewegen tot vernieuwing?

Neem contact met ons op!