Iedereen kijkt verschillend naar de wereld en draagt op haar eigen, unieke manier bij. Wat voor de één gewoon is, is voor de ander heel bijzonder. Middels een speelse, creatieve werkvorm worden deelnemers uitgenodigd om hùn verhaal te delen. Waar ben je trots op in je werk? Waar heb je aan bijgedragen? Wat drijft je? En wat zeggen deze verhalen over de cultuur en waarden in jouw organisatie of afdeling en de manier waarop je jouw klanten van dienst wil zijn?

Het delen van persoonlijke verhalen draagt bij aan het vergroten van verbinding met elkaar en trots in het werk. Het maakt het duidelijk waar de (mensen in de) organisatie eigenlijk voor staat, de ‘optelsom’ van alle individuele verhalen en drijfveren. 

De workshop wordt begeleid door Jasper en Mees van Meesmuziek. Mees is een ervaren singer-songwriter en verhalenverteller.

De workshop is geschikt voor teams of organisaties die met elkaar willen ontdekken waar zij voor staan en wat hen bindt. Voor groepen die de onderlinge verbinding en samenwerking willen vergroten en/of meer inzicht willen krijgen in hun intrinsieke (kern)waarden. 

De workshop wordt afgestemd op de specifieke vraag en varieert in duur van 2 tot 3 uur. 

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jasper via jasper@noorderlingen.eu

Bewegen tot vernieuwing?

Neem contact met ons op!