‘Wat bedoel je nou precies? Mensen écht laten ervaren wat je boodschap is.’

Verhalen vertellen is iets wat in organisaties continu gebeurt. Bewust, maar vaak ook onbewust. Hoe breng jij je boodschap over? Op welke manier vergroot je je impact? Hoe raak je mensen en verbind je met hen? Wat is nodig om mensen écht te laten begrijpen wat je bedoelt? 

Tijdens deze vaardigheidstraining in storytelling nemen wij je mee in de techniek achter het maken én vertellen van een verhaal. Je leert hoe je een verhaal kunt opbouwen en op welke manier je dit verhaal het beste kunt overbrengen. 

De training biedt tal van handvatten waarmee je jouw boodschap beter kunt neerzetten en je presentatievaardigheden kunt vergroten.

De training wordt gegeven door Jasper en Mees van Meesmuziek. Samen hebben zij 10 jaar geleden de training Vertelkracht ontwikkeld. Mees is een ervaren singer-songwriter en verhalenverteller. Zij neemt je mee in haar wereld en leert je hoe je een verhaal opbouwt en mensen ermee kunt raken. Of het nou gaat om een verhaal over een nieuwe strategie, product, project of plan: Mees leert je jouw impact te vergroten en op jouw manier een performer te worden.

Jasper ondersteunt door te vertellen over de techniek achter het vertellen van verhalen, voorbeelden te delen van bekende, succesvolle verhalen en door zijn eigen verhalen te delen. Oh en hij verzorgt de koffie en lunch. 

Daarmee verbinden Mees en Jasper het artistieke met de dagelijkse praktijk in organisaties.

De training is geschikt voor iedereen die zijn vertelkracht wil vergroten en kan in-company worden gegeven. De duur is 1 dag. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jasper via jasper@noorderlingen.eu

Bewegen tot vernieuwing?

Neem contact met ons op!