Bekijk de video van Tjalda
Alternative Text

Als afgestudeerd informatiemanager ben ik mijn loopbaan gestart als consultant bij een adviesbureau, gericht op verandermanagement. Ik heb op deze manier veel ervaring opgedaan bij diverse organisaties, vanuit verschillende rollen zoals coach, adviseur en procesbegeleider.

Tijdens een interim opdracht als adviseur dienstverlening bij een gemeente heb ik mij verder verdiept in dienstverlening (service excellence). De vraag achter de vraag stond centraal. Waar worden klanten en medewerkers blij van? Ik stelde mezelf ook die vraag, waar word ik blij van? In die periode heb ik daarom de stap gezet naar een bestaan als zzp-er.

Ik merkte dat ik samenwerken en verbinding belangrijk vind om plezier te hebben in het werk. Daarom heb ik vervolgens de stap gezet naar Buro Noorderlingen. Mijn talent zit vooral in verbinden, luisteren en analyseren. Ik ben resultaatgericht en vind het belangrijk om het doel concreet te maken. Ik krijg veel energie van procesbegeleiding en coaching om dit doel te bereiken. Ik ben ook nieuwsgierig naar hoe anderen tegen de dingen aankijken. Samen kom je tot nieuwe inzichten. Hoe kunnen we de dingen anders organiseren, zodat we meer in balans komen? Beter in balans betekent dat je bewust keuzes kunt maken voor zaken die echt belangrijk zijn. Dat levert minder verspilling op, meer energie en hogere klanttevredenheid. Ik vind het geweldig als mensen zelf tot inzichten komen en die keuzes durven maken.

Specialismen: coaching, organisatieadvies, service excellence, loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, proces- en projectmanagement, leren en ontwikkelen.

   

Ga naar het Linkedin profiel van Tjalda

Bewegen tot vernieuwing?

Neem contact met ons op!