Bekijk de video van Jasper
Alternative Text

Mijn loopbaan ben ik gestart als HR-adviseur en trainer. Vervolgens ben ik op relatief jonge leeftijd een leidinggevende positie gaan bekleden.

Na 5 jaar als leidinggevende te hebben gewerkt in de zakelijke dienstverlening ben ik mijn eigen onderneming gestart gericht op (persoonlijk) leiderschap en verandermanagement. Ik werkte gedurende deze periode van 8 jaar als interim-manager, adviseur en coach voornamelijk in het onderwijs en de zorg.

Na de geboorte van mijn dochter heb ik 5 jaar gewerkt als Curriculum Manager en Manager E-learning in het universitair onderwijs. De brede ervaring die ik heb opgedaan helpt mij in mijn rol als consultant/coach bij Buro Noorderlingen. Ik weet strategisch en operationeel niveau met elkaar te verbinden en weet wat nodig is om tot een duurzaam resultaat te komen. Ook ben ik in staat om organisaties te helpen om vorm te geven aan innovatie en vernieuwing. Ik geloof in de kracht van verbinding en help mensen en organisaties graag om het complexe hanteerbaar te maken. De drive om échte, toekomstbestendige waarde toe te voegen, zowel op individueel- als op organisatieniveau, is iets wat mij typeert. Ik heb een duidelijke visie op (persoonlijk) leiderschap en heb tal van interventies in mijn repertoire die ik inzet naar gelang het vraagstuk wat zich aandient. Hierbij houd ik altijd het gewenste doel voor ogen en intervenieer ik op basis van wat in het moment nodig is.

Ik heb al vroeg geleerd dat bij het overgrote deel van de (organisatie)vraagstukken de echte knelpunten zich in de ‘onderstroom’ van de organisatie bevinden; motivatie, identiteit, vertrouwen, macht, weerstand, etc. Ik steek dan ook veel energie in het analyseren en doorgronden van deze onderstroom omdat dit is waar de werkelijke verandering moet plaatsvinden.

Specialisme: organisatieadvies, interim-management, (leiderschap)coaching, management development, intervisie, proces- en projectmanagement, loopbaancoaching en werving & selectie.

 

Bewegen tot vernieuwing?

Neem contact met ons op!