Bekijk de video van Hiltje
Alternative Text

Ik ben mijn loopbaan gestart als docent/trainer communicatie in het volwassenen- en HBO-onderwijs. Daarna heb ik gewerkt bij USG Restart en vanuit mijn eigen praktijk. Hier heb ik veel organisaties en individuen geadviseerd en begeleid bij outplacement, loopbaanontwikkeling en mobiliteit. Om mijn kennis te verbreden heb ik de masteropleiding Human Development gevolgd en mij gespecialiseerd in stressmanagement en re-integratie.

Vervolgens kwam er een nieuwe uitdaging op mijn pad en heb ik een aantal jaren gewerkt als HR-adviseur (en Hoofd P&O) bij een school voor voortgezet onderwijs. Hier lag mijn focus op strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid, professionalisering en leiderschapsontwikkeling. Tevens heb ik als projectleider de reorganisatie van de ondersteunende dienst vorm gegeven.

Het werken bij Buro Noorderlingen is voor mij de ideale combinatie van ondernemerschap en werken vanuit teamverband. Samen kunnen we nieuwe wegen bewandelen, elkaar versterken om zo de beste kwaliteit te leveren voor klanten en opdrachtgevers.

In elke rol werk ik met grote betrokkenheid en breng ik rust en nieuwe energie. Ik heb door mijn ruime ervaring in veel organisaties snel zicht op wat er in een organisatie speelt. Ik vind het altijd weer mooi om verbinding te kunnen leggen tussen de wensen en mogelijkheden van individuele medewerkers en die van de organisatie waarin ze werken. Mijn drijfveer is dat mensen weer ontdekken wat ze kunnen en willen, waardoor er nieuw perspectief ontstaat voor zinvol en waardevol werk.

Specialisme: coaching, loopbaancoaching, ZKM, verzuim- en re-integratiecoaching bij stress, burn-out en kanker, interim HR-advies, organisatieadvies t.b.v. duurzame inzetbaarheid

Ga naar het Linkedin profiel van Hiltje

Bewegen tot vernieuwing?

Neem contact met ons op!