Loopbaanontwikkeling

Wie is er niet op zoek naar zijn of haar ‘droombaan’?
Voor de een is dat een functie waarin hij of zij zichzelf kan ontplooien, voor de ander is dat een baan met leuke collega’s. Voor iedereen is er een baan te vinden die past. Of dat nu in de huidige functie is of in een nieuwe uitdaging. Bent u op zoek naar meer werkplezier? Heeft u te maken met outplacement of re-integratie 1e of 2e spoor? Of wilt u als organisatie juist uw medewerkers klaarstomen voor nieuwe functies in de toekomst? Wij helpen u verder in alle facetten van loopbaanontwikkeling.

Onze oplossingen om loopbaanontwikkeling te realiseren

Assessment

Een nieuwe taak of functie vraagt soms om een objectieve beoordeling over iemands competenties en talenten.

Bedrijfsmaatschappelijk werk

Heeft uw organisatie te maken met een hoog ziekteverzuim?

Leiders met lef

Wist u dat 90% van succesvol leidinggeven bepaald wordt door persoonlijke kenmerken?

Loopbaancoaching

In de huidige maatschappij hebben veel mensen moeite met het kiezen van de juiste baan.

Outplacement

Bent u in overleg met uw werkgever tot het besluit gekomen dat u op zoek gaat naar een nieuwe functie…

Reïntegratie 2e spoor

Is een medewerker langdurig ziek geweest en kan hij of zij niet terugkeren bij de eigen werkgever? Dan kan re-integratie…

Waarom loopbaanontwikkeling?

Er kunnen verschillende aanleidingen zijn om aan de slag te willen gaan met loopbaanontwikkeling. Het kan de wens zijn vanuit de medewerker zelf, of een wens vanuit de organisatie. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Een veranderende organisatie
  • Een te hoge of te lage werkdruk
  • Het willen doorgroeien naar een functie op hoger niveau
  • Een verstoorde balans tussen werk en privé

Vormen van loopbaanontwikkeling

Naast de aanleidingen voor loopbaanontwikkeling kunnen ook de doelen variëren. Zo kan een medewerker tot doel hebben te willen groeien in zijn of haar bestaande rol. Maar ook het creëren van nieuwe kansen binnen of buiten de organisatie, kan een doel zijn. Samen gaan we op zoek naar de wensen en behoeftes van de organisatie of van de individuele medewerker. Waar staat u nu? Waar wilt u heen? En wat zijn uw vaardigheden? Op basis van die informatie stellen we samen een stappenplan op. Laat u inspireren en vind zo de weg naar meer werkplezier!

"prettige gesprekspartner met kennis van zaken"

Buro Noordelingen heeft ons in de afgelopen jaren ondersteund en begeleid in diverse (coachings) trajecten. Ze zijn een prettige gesprekspartner met kennis van zaken en ze zijn in staat situaties snel en helder te analyseren en dit om te zetten in daadkracht. Zij doen dit op een professionele maar ook persoonlijke wijze.

- Karin de Noord - Alt, Sectormanager PO&O Stichting Vredewold