Leiderschap

Goed leiderschap, is dat aangeboren of aangeleerd? 
Wist u dat goed leiderschap voor een groot deel afhankelijk is van persoonlijke kenmerken, die vaak goed te ontwikkelen zijn? Met de juiste handvatten en begeleiding kunt u als (aspirant) leidinggevende succesvol worden. Buro Noorderlingen biedt u deze begeleiding graag, of u nu net begint als leidinggevende of deze rol al jaren vervult.

Zo kan het zijn dat u meer lef wilt tonen als leidinggevende, sterker in uw schoenen wilt staan. Misschien wilt u juist meer loslaten en verantwoordelijkheid aan uw team geven. Of u bereidt zich voor op uw nieuwe rol als leidinggevende en bent op zoek naar concrete tips om die rol vanaf het begin goed op te pakken. Wij bieden u in alle gevallen de juiste tools en/of trainingen om uw doel te bereiken.

Onze oplossingen om leiderschap te realiseren

Loopbaancoaching

In de huidige maatschappij hebben veel mensen moeite met het kiezen van de juiste baan.

Leiders met lef

Wist u dat 90% van succesvol leidinggeven bepaald wordt door persoonlijke kenmerken?

Assessment

Een nieuwe taak of functie vraagt soms om een objectieve beoordeling over iemands competenties en talenten.

Verkennende leergang bestuurlijk leiderschap

Heb je interesse in het vak van bestuurder? Maar weet je nog niet goed of je hiervoor de juiste ervaring…

Wat is goed leiderschap?

Er bestaan nogal wat meningen over wat succesvol leiderschap precies is. In onze visie gaat leiderschap over co-creatie tussen managers en medewerkers. Het gaat over de balans tussen leiden en loslaten, met steeds de focus op het beste resultaat.

Wat goed leiderschap precies inhoudt, hangt onder andere van uw eigen visie af. Welke doelen streeft u na als leidinggevende? Welke kwaliteiten bezit u en hoe zien anderen, zoals uw werkgever, dit? Wat zijn uw toekomstplannen voor uzelf en voor uw team? En naar wat voor soort begeleiding bent u als (aspirant) leidinggevende op zoek?

Onze ervaren consultants helpen u bovenstaande vragen te beantwoorden en uw doelen helder te krijgen. Daarna gaan we op zoek naar de juiste training of begeleiding die bij uw persoonlijke doelen past. 

"Zeer succesvol en directe resultaten!"

De stichting Noventa Onderwijs doet regelmatig een beroep op de diensten van Bureau Noordelingen. Zeer succesvol en directe resultaten was hun dienstverlening Leiderschap met Lef, wat prima aansloot bij onze kweekvijver directie. Verder werken we prima samen op het gebied van outplacement, coaching en loopbaanontwikkeling. Voor ons is Bureau Noordelingen een fijne samenwerkingspartner; klantgericht, betrouwbaar, innovatief en gericht op maatwerk met een hoog niveau.

- Harrie Steenstra - Directeur /bestuurder Noventa