Teamtraining

Als organisatie is het belangrijk om continu in beweging te zijn.
Bijvoorbeeld om teams beter te laten samenwerken, processen te verbeteren of een beter resultaat te bereiken. Training is een effectieve manier om deze beweging te realiseren. Kennis, vaardigheden en/of gedrag eigen maken, staat hierbij centraal. Bent u op zoek naar een trainingspartner? Buro Noorderlingen helpt u graag verder.

Bewegen tot vernieuwing?

Volg een training

Training op verschillende onderwerpen

Leren van elkaar geeft een extra dimensie aan het dagelijkse werk. In onze trainingen kunnen deelnemers elkaar inspireren, ondersteunen en versterken. Buro Noorderlingen biedt onder andere trainingen aan op het gebied van organisatieontwikkeling en teamontwikkeling. Niet alleen voor het management, maar zeker ook voor de medewerkers.

Onze trainingen richten zich op de intermenselijke processen in communicatie en samenwerking. Steeds gericht op het maken van concrete werkafspraken en een meetbaar resultaat waarmee iedereen vooruit kan. Naast het aanleren van concrete vaardigheden gaan we in onze trainingen altijd op zoek naar de laag onder het (bewuste) gedrag. Zo werken we aan een blijvend resultaat.

Trainingen op maat

De trainingen van Buro Noorderlingen worden op maat gemaakt. Samen met u als opdrachtgever en de deelnemers bepalen we wat het doel en het beoogde effect van de training is. Pas als deze doelen helder zijn voor iedereen, stellen we het uiteindelijke programma van de training op. Op deze manier sluit de training optimaal aan op ieders doelstelling en behalen we het beste resultaat.

Onze methoden