Loopbaancoaching

In de huidige maatschappij hebben veel mensen moeite met het kiezen van de juiste baan.
Er zijn immers keuzes te over! Maar wat zijn eigenlijk uw kwaliteiten? En in welke baan komen deze het beste tot hun recht? In wat voor organisatie wilt u graag werken? Buro Noorderlingen helpt u het antwoord op deze vragen te vinden door middel van loopbaancoaching.

Waarom loopbaancoaching?
Loopbaancoaching kan op vele momenten en om verschillende redenen worden ingezet. Bijvoorbeeld wanneer de organisatie verandert of bij belangrijke gebeurtenissen in uw leven. Misschien wilt u doorgroeien naar een hogere functie of bent u toe aan een compleet nieuwe uitdaging in een ander vakgebied. Het kan ook zijn dat alles prima gaat, maar dat u eenvoudig weg ondersteuning wilt in het behouden van de goede balans.

Buro Noorderlingen werkt aan carrièremanagement in de breedste zin van het woord. We bieden coaching en supervisie om uw huidig functioneren naar een hoger plan te tillen en begeleiden u bij een nieuwe stap in carrière of outplacement.

Bewegen tot vernieuwing?

Neem contact met ons op

Uw talenten staan centraal

Loopbaancoaching begint met een heldere vraagstelling. Vanuit deze vraag, die we samen met u (en uw werkgever) formuleren, werken we aan concrete doelstellingen en resultaten. Hierbij staan uw eigen, unieke talenten centraal. Samen gaan we op zoek naar hoe u deze talenten optimaal kunt benutten. Soms is dat een hele puzzel, maar die lossen we graag samen met u op. Bijvoorbeeld met de hulp van een persoonlijke analyse en verschillende testen. Onderwerpen als uw normen en waarden, de keuzes in uw loopbaan en uw toekomstwensen spelen hierin een belangrijke rol.

Wanneer de vraag helder is en we de nodige inzichten over uw persoonlijke ‘ik’ hebben gevonden, kijken we naar de vervolgstappen. Misschien biedt een training uitkomst of besluit u uw leidinggevende capaciteiten te willen versterken. Indien nodig helpen we graag bij concrete sollicitatieactiviteiten. Zo ondersteunen we u bij het ontwikkelen van een actuele brief of curriculum vitae en bij het solliciteren via sociale media. Ons uitgebreide netwerk biedt mogelijkheden om u te oriënteren op andere werkplekken, wat regelmatig leidt tot nieuwe inzichten en mooie kansen. Wat het vervolg ook is, het doel blijft altijd het vinden van datgene waardoor u intrinsiek gemotiveerd wordt: dat waar u écht gelukkig van wordt!

Onze methoden