Vacature Directeur CBS De Bernebrêge

Wy binne op syk nei in direkteur, dy’t de toutsjes yn hannen hat, mar ek romte en betrouwen jout. Dy’t each hat foar de bern, de âlden en de kollega’s en it bêste yn eltsenien boppe wit te heljen.

We zijn op zoek naar een directeur die de touwtjes in handen heeft, maar ook ruimte en vertrouwen geeft. Die oog heeft voor kinderen, de ouders en de collega’s en het beste in iedereen naar boven weet te halen.                           

De leerlingen, de ouders, het team en het bestuur zoeken een

Directeur

voor ± 0,7 tot 1,0 FTE per 01-08-2021 (of z.s.m. daarna) voor CBS De Bernebrêge te Surhuisterveen

De Bernebrêge, onze school in Surhuisterveen, heeft op dit moment ongeveer 185 leerlingen. De vacature ontstaat, omdat de huidige directeur een overstap maakt naar een andere school van Noventa.  De Bernebrêge is een school, met een basisarrangement van de inspectie, maar die op basis van onze eigen kwaliteits-indicatoren nog volop kan groeien.

Wij zoeken een fijne directeur die:

  • een leider is en samen met het team zorgt dat er goed onderwijs wordt gegeven, gericht op de toekomst;
  • een verbinder is en samen met het team een prettige en professionele werksfeer in het team realiseert;
  • het team motiveert, complimenteert, die daadkrachtig en duidelijk is;
  • de verbindende factor is tussen school en dorp;
  • een regisseur is die faciliteert, mandateert, stuurt waar nodig, ruimte biedt waar het kan en snel kan schakelen;
  • de Friese taal verstaat en zo mogelijk spreekt of dit wil leren
  • zichtbaar is voor de leerlingen, de leerkrachten, de ouders en de omgeving en onze school met trots presenteert en vertegenwoordigt;
  • zijn persoonlijke identiteit wil verbinden aan de schoolorganisatie en zijn geloof daarin durft uit te dragen.

Meer weten?

Klik hier voor meer informatie voer deze functie.

Klik hier voor informatie over de procedure, Noventa en CBS De Bernebrêge.

of kijk op www.noventa.nl

Vacature directeur Montessori Kindcentrum

 

Stichting Proloog is per 1 september 2021 op zoek naar een:

 

Directeur Montessori Kindcentrum Leeuwarden

0,8 wtf

 

Stel je een plek voor waar kinderen hun wereld kunnen verkennen, nieuwe kennis ontdekken en opdoen en hun talenten ontwikkelen. Een plek waar ze gekoesterd worden en zich vrij voelen om in hun eigen tempo te werken. Een leeromgeving waar kinderen graag naar toe willen gaan. Door te werken,  ontwikkelen kinderen hun concentratie, zelfdiscipline en ervaren ze de vreugde in
het oplossen van problemen.

Ons Montessori Kindcentrum is gevestigd in de Vrijheidswijk in Leeuwarden. Binnen het kindcentrum werken kinderopvang, peutergroepen en basisonderwijs nauw samen. Er wordt gewerkt volgens de principes van Maria Montessori. Begrip, respect en leren van elkaar staan voorop.

De functie

Het Montessori Kindcentrum is op zoek naar een bevlogen directeur die de visie van de school als uitgangspunt neemt. En van daaruit, samen met het team, vorm en inhoud geeft aan het montessorionderwijs op het kindcentrum. Je draagt het montessorionderwijs een warm hart toe, het liefst vanuit eigen ervaring, bent betrokken bij de kinderopvang en draagt zorg voor de doorgaande lijn van 0-12 jaar.

Leer meer over de vacature directeur Montessori Kindcentrum Leeuwarden

IKC De Weide zoekt Directeur!

De Weide > Home

Stichting Proloog is per 1 augustus 2021 op zoek naar een:

Directeur voor IKC De Weide

0,8 – 1,0 wtf

Integraal Kindcentrum De Weide is een mooi en ruim kindcentrum in de wijk Aldlân-West in Leeuwarden. Het IKC biedt opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar; zij kunnen hier met plezier leren en spelen. Onderwijs en kinderopvang zijn helemaal op elkaar afgestemd. De combinatie van school en opvang zorgt ervoor dat de kinderen meer rust en stabiliteit ervaren, wat een gunstige invloed heeft op hun ontwikkeling. Het gehele IKC wordt aangestuurd door de directeur. Er is sprake van een eenhoofdige aansturing.

De functie

Als directeur geef je op inspirerende wijze integraal leiding aan het IKC. Je ontwikkelt het meerjaren onderwijs- en kwaliteitsbeleid en voert het operationele management voor het IKC uit. Je bent een onderwijskundige teamplayer met een helicopterview. Je verdiept de samenwerking tussen school en opvang en werkt optimaal samen met het ondersteuningsteam binnen het IKC (intern begeleider, jeugdondersteuner, onderwijsadviseur).

Klik hier om meer te lezen over de vacature directeur bij IKC De Weide.

Of kijk op www.proloog.nl 

Vacature directeur IKC Wiarda

 

Stichting Proloog is op zoek naar een:

Directeur voor IKC Wiarda

wtf 0,8 tot 1,0

Het Integraal Kindcentrum Wiarda in Goutum biedt kinderen van 0 tot 13 jaar een veilige, warme omgeving waar ze met plezier kunnen leren en spelen. Onderwijs en kinderopvang zijn helemaal op elkaar afgestemd. De combinatie van school en opvang zorgt ervoor dat de kinderen meer rust en stabiliteit ervaren, wat een gunstige invloed heeft op hun ontwikkeling. Daarnaast is het voor ouders prettig om één aanspreekpunt te hebben.

Functieomschrijving
Als directeur geef je leiding aan de ambitieuze onderwijskundige doorontwikkeling van het IKC, waaronder de ondersteuningsstructuur. Je werkt doelgericht samen met ouders en gemeente om de doelstellingen van het IKC te behalen. 

Klik hier voor meer informatie over deze vacature

www.proloog.nl/Werken-bij-Proloog/Vacatures

Vacature: Leerkracht voor groep kinderen met autisme

Ben jij een ervaren leerkracht en vind jij het een uitdaging om met onderwijsontwikkeling bezig te zijn? In deze functie krijg je de kans om het onderwijs aan kinderen met autisme te ontwikkelen en in de praktijk te brengen!

Je gaat werken in een nieuwe groep voor kinderen met autisme uit de gemeente Tytsjerksteradiel. Naar verwachting start de groep in januari 2021. Als leerkracht ontwikkel en verzorg je het onderwijs en begeleid je maximaal 8 leerlingen.

 CBS De Paadwizer in Oentsjerk is de school waar de nieuwe groep wordt gestart. Op de school zijn 7 leerkrachten, 1 leraarondersteuner en 2 onderwijsassistenten werkzaam. Er heerst een prettige en collegiale  sfeer en wij werken graag met elkaar samen. Met passie helpt het team de kinderen bij het vinden van leer- en werkplezier en het ontdekken van hun talenten. Meer informatie is te vinden op: www.paadwizer-oentsjerk.nl.

CBS De Paadwizer valt onder PCBO Tytsjerksteradiel. Informatie over de stichting vind je hier: www.pcbotdiel.nl.

Voor meer informatie over deze vacature, klik hier!

Vacature Leerkracht Bernemienskip

Heb jij een visie op datgene wat een kind in deze tijd nodig heeft? Heb je oog voor talent en wil je alles uit kinderen halen wat erin zit? Dan ben jij de perfecte collega voor ons team op de Greide!
Op onze school is per direct een vacature ontstaan voor groep 1/2/3 voor WTF 0,4. Je werkdagen zijn op maandag en vrijdag.

Wie zijn wij?
Bernemienskip de Greide is een ontmoetingsschool in het dorp Jistrum. Op dit moment hebben wij ongeveer 90 leerlingen op school verdeeld over vier groepen. Wij zijn een school in opbouw en werken toe naar thematisch onderwijs. Wij willen onze kinderen, door te werken aan hoofd, hart en handen, laten ontwikkelen tot succesvolle en gelukkige kinderen. Ontdekkend, onderzoekend en ontwerpend leren gebruiken wij om dit doel te bereiken.

Klik hier voor meer informatie over deze vacature

Onze school valt onder PCBO Tytsjerksteradiel (kijk voor meer informatie op: www.pcbotdiel.nl).

Kosteloos ontwikkeladvies!

Zoek je werk en/of wil je weten welke mogelijkheden er op de arbeidsmarkt zijn voor jou? Vraag dan een kosteloos ontwikkeladvies aan!

Per 1 augustus stelt de overheid subsidie ter beschikking voor werkenden en werkzoekenden voor een ontwikkeladvies bij een loopbaanadviseur. Zit je op de juiste plek? Is het nodig om bij te scholen of zijn er ergens kansen die je graag verder wilt onderzoeken? Dit zijn vragen die we graag met je verkennen. Iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd mag hier kosteloos gebruik van maken, vanuit de tijdelijke subsdieregeling NL leert door.

Het ontwikkeladvies begint met een intake en een online arbeidsmarktscan. Vervolgens gaan we met je in gesprek om inzicht te krijgen in het toekomstperspectief van je huidige werk, je competenties en loopbaanmogelijkheden. Het resultaat is een ontwikkelplan, waarmee je een beeld krijgt van jouw plek in de arbeidsmarkt en welke mogelijkheden er zijn om je verder te ontwikkelen. Het aanvragen van de subsidie en bijbehorende administratie regelen wij voor je.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op!

Interesse in het vak van bestuurder?

Onze verkennende leergang Bestuurlijk Leiderschap is voor directeuren, managers, interim-managers en beleidsmakers met deze ambitie. Werk je in het onderwijs, de zorg of opvang?
Ontdek dan direct wat deze verkennende leergang jou gaat brengen. Onze leergang is gecertificeerd door het Schoolleidersregister PO

De volgende editie start op 22 januari 2020 in Bakkeveen en vindt jaarlijks plaats.

Download de flyer

 

 

Vacature Beleidsadviseur P&O

PCBO Tytsjerksteradiel is een christelijke onderwijskoepel met 8 christelijke scholen en 4 ontmoetingsscholen. De scholen liggen verspreid in de gemeente Tytsjerksteradiel. Alle scholen werken met verschillende onderwijsconcepten.
Wij zoeken met ingang van 1 augustus 2020 een enthousiaste en gedreven

Beleidsadviseur P&O (o,5 wtf)

die na analyse van interne en externe ontwikkelingen, behoeften en/of vraagstukken, beleidsvoorstellen doet.

 Klik hier voor meer informatie over deze vacature

Of ga naar www.pcbotdiel.nl.