Vacature Directeur IKC

 

 

 

 

 

Stichting Proloog is per 1 augustus 2022 op zoek naar een:

Directeur IKC voor obs de Twamêster in Wergea

0,8 wtf

De Twamêster zoekt een nieuwe ‘kapitein’ die een nieuwe koers wil uitzetten. Wij worden graag een groter schip, breiden onze vloot graag uit. We willen ook de jongste matrozen aan boord laten komen van ons schip of vloot. De Twamêster is IKC in wording en zoekt daarom een directeur IKC. Je zet samen met je team de koers uit voor kinderen die graag met hun hoofd willen werken, kinderen die graag met hun handen willen leren en kinderen die met hun hart de toekomst tegemoet willen varen…

Waar ga je werken?
De Twamêster is de enige dorpsschool in het ondernemende dorp Wergea. De school heeft ongeveer 145 leerlingen en is groeiende. De leerlingen zijn nu verdeeld over 8 jaargroepen. Het team bestaat op dit moment uit 13 leerkrachten, 1 IB-er (die tevens voor de groep staat), een leerkrachtondersteuner en een directeur. Tevens is er een administratief medewerker, cultuurcoach, bv sport coach, muziekdocent, GVO-docent en een schoolbibliothecaris aan de school verbonden.

Wil je meer informatie over deze vacature? Klik hier. Of kijk op de website van Proloog 

Ga naar https://www.detwamester.nl/ voor meer informatie over De Twamester.

 

Vacature Teamcoördinator Onderwijs & Opvang

Stichting Quadraten verzorgt primair onderwijs op 33 scholen in de gemeenten Westerkwartier en Noordenveld. Het betreffen christelijke, openbare en samenwerkings- (samenlevings) scholen. Quadraten verzorgt ook kinderopvang. We zijn gestart met de vorming van Integrale Kindcentra, waarin onderwijs en opvang als één geheel samenwerken. Help mee om het verschil te maken en word

Teamcoördinator Onderwijs & Opvang 
(0,8 – 1 fte)

Een uitdagende baan, waarin je leiding geeft aan een team van 13 bevlogen specialisten op gebied van onderwijs & opvang. Je adviseert het CvB en de directeuren met een duidelijke visie op onderwijs, opvang en kwaliteit. Je vertaalt externe ontwikkelingen op het terrein van onderwijs en opvang naar de context van Quadraten. 

Klik hier voor de vacature.

Meer informatie is te vinden op www.quadraten.nl

Vacature directeur CBS Ravelijn

CBS Ravelijn zoekt een nieuwe directeur. Het is een school waar talent en samenwerking belangrijke pijlers onder de school zijn. Op dit moment wordt nog op twee locaties gewerkt in Delfzijl en Farmsum, maar vanaf 1 augustus 2022 wordt het schooljaar gestart in een hagelnieuw Kindcentrum in Delfzijl.

De huidige directeur is elders in de organisatie benoemd, terwijl de ontwikkelingen rondom de nieuwe locatie en het samengaan ook doorgaan. Daarom zoekt Ravelijn een directeur die op korte termijn al mee gaat denken in de vervolgstappen.

Over de school
Op CBS Ravelijn verzorgen 19 groepsleerkrachten, 7 onderwijsondersteuners en 2 intern begeleiders onderwijs voor 250 leerlingen. Als directeur mag je werken met een talentvol en innovatief team dat de eerste stappen in unitonderwijs heeft gezet. Je hebt de kans om samen met hen prachtig toekomstbestendig onderwijs te realiseren in de regio.

Geïnteresseerd?
Leuk! Bekijk de gedetailleerde profielschets en/of de profielbeschrijving van de vacature (let op: dit zijn twee verschillende documenten). Meer informatie over de school of de inhoud van de functie? Neem contact op met begeleidend adviseur Sjoeke Bloem (06-51554723). Stuur je sollicitatie uiterlijk 5 januari 2022 naar jos@noorderlingen.eu. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 17 januari 2022.

Vacature Directeur CBS De Bernebrêge

Wy binne op syk nei in direkteur, dy’t de toutsjes yn hannen hat, mar ek romte en betrouwen jout. Dy’t each hat foar de bern, de âlden en de kollega’s en it bêste yn eltsenien boppe wit te heljen.

We zijn op zoek naar een directeur die de touwtjes in handen heeft, maar ook ruimte en vertrouwen geeft. Die oog heeft voor kinderen, de ouders en de collega’s en het beste in iedereen naar boven weet te halen.                           

De leerlingen, de ouders, het team en het bestuur zoeken een

Directeur

voor ± 0,7 tot 1,0 FTE per 01-08-2021 (of z.s.m. daarna) voor CBS De Bernebrêge te Surhuisterveen

De Bernebrêge, onze school in Surhuisterveen, heeft op dit moment ongeveer 185 leerlingen. De vacature ontstaat, omdat de huidige directeur een overstap maakt naar een andere school van Noventa.  De Bernebrêge is een school, met een basisarrangement van de inspectie, maar die op basis van onze eigen kwaliteits-indicatoren nog volop kan groeien.

Wij zoeken een fijne directeur die:

  • een leider is en samen met het team zorgt dat er goed onderwijs wordt gegeven, gericht op de toekomst;
  • een verbinder is en samen met het team een prettige en professionele werksfeer in het team realiseert;
  • het team motiveert, complimenteert, die daadkrachtig en duidelijk is;
  • de verbindende factor is tussen school en dorp;
  • een regisseur is die faciliteert, mandateert, stuurt waar nodig, ruimte biedt waar het kan en snel kan schakelen;
  • de Friese taal verstaat en zo mogelijk spreekt of dit wil leren
  • zichtbaar is voor de leerlingen, de leerkrachten, de ouders en de omgeving en onze school met trots presenteert en vertegenwoordigt;
  • zijn persoonlijke identiteit wil verbinden aan de schoolorganisatie en zijn geloof daarin durft uit te dragen.

Meer weten?

Klik hier voor meer informatie voer deze functie.

Klik hier voor informatie over de procedure, Noventa en CBS De Bernebrêge.

of kijk op www.noventa.nl

Vacature directeur Montessori Kindcentrum

 

Stichting Proloog is per 1 september 2021 op zoek naar een:

 

Directeur Montessori Kindcentrum Leeuwarden

0,8 wtf

 

Stel je een plek voor waar kinderen hun wereld kunnen verkennen, nieuwe kennis ontdekken en opdoen en hun talenten ontwikkelen. Een plek waar ze gekoesterd worden en zich vrij voelen om in hun eigen tempo te werken. Een leeromgeving waar kinderen graag naar toe willen gaan. Door te werken,  ontwikkelen kinderen hun concentratie, zelfdiscipline en ervaren ze de vreugde in
het oplossen van problemen.

Ons Montessori Kindcentrum is gevestigd in de Vrijheidswijk in Leeuwarden. Binnen het kindcentrum werken kinderopvang, peutergroepen en basisonderwijs nauw samen. Er wordt gewerkt volgens de principes van Maria Montessori. Begrip, respect en leren van elkaar staan voorop.

De functie

Het Montessori Kindcentrum is op zoek naar een bevlogen directeur die de visie van de school als uitgangspunt neemt. En van daaruit, samen met het team, vorm en inhoud geeft aan het montessorionderwijs op het kindcentrum. Je draagt het montessorionderwijs een warm hart toe, het liefst vanuit eigen ervaring, bent betrokken bij de kinderopvang en draagt zorg voor de doorgaande lijn van 0-12 jaar.

Leer meer over de vacature directeur Montessori Kindcentrum Leeuwarden

IKC De Weide zoekt Directeur!

De Weide > Home

Stichting Proloog is per 1 augustus 2021 op zoek naar een:

Directeur voor IKC De Weide

0,8 – 1,0 wtf

Integraal Kindcentrum De Weide is een mooi en ruim kindcentrum in de wijk Aldlân-West in Leeuwarden. Het IKC biedt opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar; zij kunnen hier met plezier leren en spelen. Onderwijs en kinderopvang zijn helemaal op elkaar afgestemd. De combinatie van school en opvang zorgt ervoor dat de kinderen meer rust en stabiliteit ervaren, wat een gunstige invloed heeft op hun ontwikkeling. Het gehele IKC wordt aangestuurd door de directeur. Er is sprake van een eenhoofdige aansturing.

De functie

Als directeur geef je op inspirerende wijze integraal leiding aan het IKC. Je ontwikkelt het meerjaren onderwijs- en kwaliteitsbeleid en voert het operationele management voor het IKC uit. Je bent een onderwijskundige teamplayer met een helicopterview. Je verdiept de samenwerking tussen school en opvang en werkt optimaal samen met het ondersteuningsteam binnen het IKC (intern begeleider, jeugdondersteuner, onderwijsadviseur).

Klik hier om meer te lezen over de vacature directeur bij IKC De Weide.

Of kijk op www.proloog.nl 

Vacature directeur IKC Wiarda

 

Stichting Proloog is op zoek naar een:

Directeur voor IKC Wiarda

wtf 0,8 tot 1,0

Het Integraal Kindcentrum Wiarda in Goutum biedt kinderen van 0 tot 13 jaar een veilige, warme omgeving waar ze met plezier kunnen leren en spelen. Onderwijs en kinderopvang zijn helemaal op elkaar afgestemd. De combinatie van school en opvang zorgt ervoor dat de kinderen meer rust en stabiliteit ervaren, wat een gunstige invloed heeft op hun ontwikkeling. Daarnaast is het voor ouders prettig om één aanspreekpunt te hebben.

Functieomschrijving
Als directeur geef je leiding aan de ambitieuze onderwijskundige doorontwikkeling van het IKC, waaronder de ondersteuningsstructuur. Je werkt doelgericht samen met ouders en gemeente om de doelstellingen van het IKC te behalen. 

Klik hier voor meer informatie over deze vacature

www.proloog.nl/Werken-bij-Proloog/Vacatures

Vacature: Leerkracht voor groep kinderen met autisme

Ben jij een ervaren leerkracht en vind jij het een uitdaging om met onderwijsontwikkeling bezig te zijn? In deze functie krijg je de kans om het onderwijs aan kinderen met autisme te ontwikkelen en in de praktijk te brengen!

Je gaat werken in een nieuwe groep voor kinderen met autisme uit de gemeente Tytsjerksteradiel. Naar verwachting start de groep in januari 2021. Als leerkracht ontwikkel en verzorg je het onderwijs en begeleid je maximaal 8 leerlingen.

 CBS De Paadwizer in Oentsjerk is de school waar de nieuwe groep wordt gestart. Op de school zijn 7 leerkrachten, 1 leraarondersteuner en 2 onderwijsassistenten werkzaam. Er heerst een prettige en collegiale  sfeer en wij werken graag met elkaar samen. Met passie helpt het team de kinderen bij het vinden van leer- en werkplezier en het ontdekken van hun talenten. Meer informatie is te vinden op: www.paadwizer-oentsjerk.nl.

CBS De Paadwizer valt onder PCBO Tytsjerksteradiel. Informatie over de stichting vind je hier: www.pcbotdiel.nl.

Voor meer informatie over deze vacature, klik hier!